Actualitat

L’euríbor creix per tercer mes consecutiu

5 / 05 / 2021 | Actualitat

L’Euríbor a un any, el principal índex de referència per a les hipoteques, torna a créixer per tercer mes consecutiu i se situa en el -0,484% a l’abril, lleugerament per sobre el -0,487% del març, segons les dades publicades aquest dimarts pel Banc d’Espanya.

Es tracta d’un fet que no es donava des del maig de l’any passat, quan l’indicador va pujar coincidint amb l’aixecament del confinament total. Llavors, l’Euríbor va créixer durant els mesos de març, abril i maig.

No obstant això, durant els últims dotze mesos, l’euríbor a un any ha registrat un descens de -0,376 punts. Per altra banda, l’índex es manté en negatiu des de principis de 2016 i va assolir el seu valor mínim al gener de l’any passat (-0,505%).

Font: El Punt Avui

Contacte

Treballa
amb nosaltres

       JPG, PDF, PNG · Màxim 5Mb

    El TITULAR es reserva la facultat d’incloure en un fitxer de dades de caràcter personal aquella informació facilitada per l’USUARI, complint amb les directrius marcades pel Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació de les mateixes i la Llei Orgànica de Protecció de dades i garantia de drets digitals (LO3/2018 de 5 de desembre). La finalitat d’aquest fitxer serà la de selecció de personal i comunicar-nos amb vostè. Aquestes dades no es cediran a tercers excepte per obligació legal o per donar compliment a l’objecte d’un contracte. L’USUARI podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, supressió, oposició, limitació, i portabilitat, dirigint a l’efecte un correu electrònic a l’adreça assessoria@assessoriadelbages.cat indicant la referencia RGPD. Pot consultar la resta d’informació relativa a la protecció de dades al web www.assessoriadelbages.cat