Actualitat

Quines són les feines amb més oportunitats per als joves?

7 / 06 / 2022 | Actualitat

Els sectors de tecnologies de la informació i consultoria de negocis són els que ofereixen més oportunitats d’ocupació als joves, segons el baròmetre Primera Feina 2022, publicat per la xarxa professional Linkedin, on es recullen les àrees de més ocupació per a les noves generacions. Aquest baròmetre es publica per ajudar els graduats recents a trobar oportunitats laborals i desenvolupar la seva carrera.

Segons Linkedin, s’estima que el 2025 els membres de la Generació Z (1995-2004) representaran el 27% del talent de la xarxa social. Així, enginyers de software, administratius o cambrers són els llocs més destacats dirigits als joves. El segueixen altres feines més tècniques com dissenyadors gràfics, obrers de la construcció o infermeria.

Al costat dels sectors ja assenyalats de les tecnologies de la informació i la consultoria, els serveis d’alimentació i beguda, la fabricació de maquinària i les telecomunicacions i mitjans es posicionen com els àmbits amb més oportunitats per als joves.

Linkedin també ha destacat al seu baròmetre les habilitats més buscades per les empreses, entre les quals s’esmenta el coneixement de Java per als enginyers, de comptabilitat per als auxiliars administratius i, en general, una bona actitud i disposició a la feina.

Les ‘soft skills’ o habilitats toves són tan importants com la formació. També segueix tenint un important pes conèixer anglès, especialment entre els cambrers o venedors.

Font: Nació Digital

Contacte

Treballa
amb nosaltres

       JPG, PDF, PNG · Màxim 5Mb

    El TITULAR es reserva la facultat d’incloure en un fitxer de dades de caràcter personal aquella informació facilitada per l’USUARI, complint amb les directrius marcades pel Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació de les mateixes i la Llei Orgànica de Protecció de dades i garantia de drets digitals (LO3/2018 de 5 de desembre). La finalitat d’aquest fitxer serà la de selecció de personal i comunicar-nos amb vostè. Aquestes dades no es cediran a tercers excepte per obligació legal o per donar compliment a l’objecte d’un contracte. L’USUARI podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, supressió, oposició, limitació, i portabilitat, dirigint a l’efecte un correu electrònic a l’adreça assessoria@assessoriadelbages.cat indicant la referencia RGPD. Pot consultar la resta d’informació relativa a la protecció de dades al web www.assessoriadelbages.cat