Actualitat

L’Agència Tributària encara té operacions pendents de l’exercici 2022

13 / 11 / 2023 | Actualitat

A Hisenda encara li queden pendents pagaments i cobraments de l’exercici de 2022. En aquest sentit, està previst que els faci durant els pròxims dies i, per això, no serà d’estranyar que molts catalans i catalanes rebin un pagament en els seus comptes corrents a compte dels diners que els va sortir a retornar en l’última declaració de la renda.

És possible, però, que alguns i algunes de vosaltres ja tingueu aquests diners, però per tots aquells i aquelles que no, sigueu pacients. Fins al 30 de desembre tenen temps per ingressar-los. 

Un servei pràcticament desconegut

L’Agència Tributària té un servei a la seva app per demanar ajornaments, consultar o pagar deutes sense limitacions d’horaris. En aquest espai, l’usuari o usuària pot demanar ajornaments totals o parcials, consultar l’estat dels seus deutes i fins i tot obtenir un certificat sobre si s’està al corrent de deutes o si es fan els ingressos corresponents. Tot, de forma pràcticament instantània.

També pot arribar a ser immediata la resposta de l’Agència Tributària quan demanem un ajornament. En la majoria dels casos, els expedients es resolen en qüestió de segons i, a més a més, si el sol·licitant està subscrit al sistema d’avisos de la mateixa Agència, rebrà una alerta amb la resolució a través d’una notificació push a l’aplicació, per mail o SMS. 

Contacte

Treballa
amb nosaltres

       JPG, PDF, PNG · Màxim 5Mb

    El TITULAR es reserva la facultat d’incloure en un fitxer de dades de caràcter personal aquella informació facilitada per l’USUARI, complint amb les directrius marcades pel Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació de les mateixes i la Llei Orgànica de Protecció de dades i garantia de drets digitals (LO3/2018 de 5 de desembre). La finalitat d’aquest fitxer serà la de selecció de personal i comunicar-nos amb vostè. Aquestes dades no es cediran a tercers excepte per obligació legal o per donar compliment a l’objecte d’un contracte. L’USUARI podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, supressió, oposició, limitació, i portabilitat, dirigint a l’efecte un correu electrònic a l’adreça assessoria@assessoriadelbages.cat indicant la referencia RGPD. Pot consultar la resta d’informació relativa a la protecció de dades al web www.assessoriadelbages.cat