Actualitat

Economia llançarà 500 milions per digitalitzar pimes

28 / 09 / 2021 | Actualitat

La vicepresidenta primera i ministra d’Economia, Nadia Calviño, va anunciar que el seu Departament enllesteix una primera onada d’ajudes de 500 milions amb càrrec al Pla de Digitalització de Pimes.

L’objectiu –segons va dir Calviño durant la seva intervenció en la Comissió Mixta per a la UE– és proporcionar a les empreses d’entre 10 i 49 treballadors un bo de digitalització que els ajudi a invertir en un «kit digital», amb serveis i sistemes ja disponibles al mercat.

«A principis del 2022, continuarem amb la resta de convocatòries per arribar a totes les pimes més petites i autònoms i completar la inversió de 3.000 milions d’euros en digitalització de les pimes prevista en el pla», va dir Calviño durant la seva intervenció en el Congrés dels Diputats per informar dels avenços en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència de l’economia espanyola.

La idea és oferir a les pimes eines digitals i tecnològiques, de manera que aquestes primer efectuïn una anàlisi de la seva situació i, posteriorment, accedeixin a paquets de digitalització: nivell bàsic, mitjà o avançat a fi que l’integrin.

Aquest programa es troba dins del pla de Digitalització de Pimes 2021-2025 que, segons es va anunciar al seu dia, mobilitzarà més de 4.000 milions d’euros fins al 2023 i que servirà per oferir recolzament a pimes i autònoms. El seu objectiu és impactar en els processos de digitalització d’1,5 milions d’empreses i negocis.

Contacte

Treballa
amb nosaltres

       JPG, PDF, PNG · Màxim 5Mb