Actualitat

La inflació es dispara un 7,4%.

28 / 02 / 2022 | Actualitat

L’Índex de Preus de Consum (IPC) a l’Estat torna a augmentar i la inflació es dispara a xifres rècord aquest febrer. La taxa se situa en el 7,4%, més d’un punt per sobre que al gener (6%), segons les dades avançades aquest dilluns per l’Institut Nacional d’Estadística (INE), la xifra més alta des de l’estiu de 1989, fa 33 anys.

Segons l’INE la pujada es deu a l’increment generalitzat dels preus, sobretot en l’alimentació i les begudes, el carburant i l’electricitat. La taxa d’inflació subjacent –no té en compte els productes energètics i els aliments no elaborats- també continua creixent i se situa en el 3,0%, sis dècimes més que el gener.

Contacte

Treballa
amb nosaltres

       JPG, PDF, PNG · Màxim 5Mb

    El TITULAR es reserva la facultat d’incloure en un fitxer de dades de caràcter personal aquella informació facilitada per l’USUARI, complint amb les directrius marcades pel Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació de les mateixes i la Llei Orgànica de Protecció de dades i garantia de drets digitals (LO3/2018 de 5 de desembre). La finalitat d’aquest fitxer serà la de selecció de personal i comunicar-nos amb vostè. Aquestes dades no es cediran a tercers excepte per obligació legal o per donar compliment a l’objecte d’un contracte. L’USUARI podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, supressió, oposició, limitació, i portabilitat, dirigint a l’efecte un correu electrònic a l’adreça assessoria@assessoriadelbages.cat indicant la referencia RGPD. Pot consultar la resta d’informació relativa a la protecció de dades al web www.assessoriadelbages.cat