Actualitat

Catalunya rep 224 milions per a rehabilitació residencial i habitatge social.

15 / 09 / 2022 | Actualitat

Catalunya rebrà 224,5 milions d’euros per a rehabilitació residencial i habitatge social, en el marc de la distribució que el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) farà entre les comunitats autònomes dels fons europeus de recuperació. L’executiu estatal i les administracions autonòmiques han ratificat el repartiment per unanimitat aquest dimarts.

En total, el govern espanyol repartirà 1.889 milions, dels quals 500 seran per construir habitatge de lloguer assequible i 1.389, per a rehabilitació. El MITMA ha posat l’accent en el fet que aquests diners se sumen als 1.651 milions ja traspassats per executar aquests programes d’inversió. Aquestes subvencions busquen reduir la petjada de carboni i el consum de les llars. Tot, el segon dia des del retorn dels desnonaments a Catalunya, després de l’aturada judicial de l’estiu

Segons els càlculs de l’executiu estatal, amb aquesta aprovació, el MITMA ha mobilitzat, fins ara, 3.540 milions d’euros del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència per regenerar habitatges, edificis residencials i barris. També han servit per construir fins a 20.000 habitatges de lloguer assequible.

Contacte

Treballa
amb nosaltres

       JPG, PDF, PNG · Màxim 5Mb

    El TITULAR es reserva la facultat d’incloure en un fitxer de dades de caràcter personal aquella informació facilitada per l’USUARI, complint amb les directrius marcades pel Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació de les mateixes i la Llei Orgànica de Protecció de dades i garantia de drets digitals (LO3/2018 de 5 de desembre). La finalitat d’aquest fitxer serà la de selecció de personal i comunicar-nos amb vostè. Aquestes dades no es cediran a tercers excepte per obligació legal o per donar compliment a l’objecte d’un contracte. L’USUARI podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, supressió, oposició, limitació, i portabilitat, dirigint a l’efecte un correu electrònic a l’adreça assessoria@assessoriadelbages.cat indicant la referencia RGPD. Pot consultar la resta d’informació relativa a la protecció de dades al web www.assessoriadelbages.cat